Κατασκευή e-shop

 Τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου, για εταιρείες και επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε επιβάλει τη δραστηριοποίηση των επιχειρήσεων και σε διαδικτυακά κανάλια πώλησης και διανομής (eshop). Η εταιρεία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη προσφέρει τις υπηρεσίες της ηλεκτρονικώς σ' όλόκληρη την Ελλάδα.

H T@sk αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και την καλλιτεχνική επιμέλεια ενός e-shop. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρίας, δημιουργούν από το μηδέν προτάσεις design του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Στη συνέχεια υλοποιείται η κατασκευή της δομής και των συνδέσμων - links καθώς και ο προγραμματισμός των ιστοσελίδων php από έμπειρους web developers της εταιρείας μας.
Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει εκτός των άλλων:

 • Δυνατότητα παραγγελειοληψίας μέσω του site
 • Αυτόματο υπολογισμό συνολικού κόστους (προϊόντα, ΦΠΑ, κόστος αποστολής κλπ)
 • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, αντικαταβολής, κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή Paypal
 • Διαχείριση παραγγελιών που εκκρεμούν
 • Λειτουργία μηχανισμού αποθηκών με αποθέματα (stock)
 • Kατασκευές ολοκληρωμένων λύσεων eshops
 • Εγκαταστάσεις, παραμετροποιήσεις, αναβαθμίσεις εκδόσεων
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη παρουσία της ηλεκτρονικής "βιτρίνας" σας και διάθεση των προϊόντων σας
 • Εισαγωγή των πρώτων προϊόντων
 • Καμπάνιες προώθησης των προϊόντων σας
 • Εκπαίδευση του προσωπικού σας στη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και στην εισαγωγή, τροποποίηση των προϊόντων
Οι εφαρμογές διαχείρισης οι οποίες δημιουργούνται είναι απολύτως εύχρηστες στους διαχειριστές των e- shops ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις να τροποποιούν τα  sites.

Μαζί μας, είστε σίγουροι ότι η επένδυση σας θα αποδώσει

Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία eshop κάθε είδους που αποκτήσαμε από τη συναναστροφή μαζί σας. Από τη κατασκευή eshop λίγων κατηγοριών και προϊόντων, μέχρι eshop με χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων. Όποιο και αν είναι το δικό σας προϊόν, μπορούμε να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση για να το πουλήσετε στο internet. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που σας παρέχουμε, είναι πολύ απλό στη χρήση του, ώστε να μπορείτε να διαμορφώνετε πολύ εύκολα τα προϊόντα σας και να ελέγχετε τις παραγγελίες σας.
Η παράδοση ενός αξιόπιστου, λειτουργικού και γρήγορου eshop, είναι μόνο το πρώτο βήμα που κάνετε μαζί μας. Και όπως είναι το μότο μας, "Η συνεργασία με τον πελάτη ξεκινάει μόλις ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα του". Θα είμαστε διαρκώς κοντά σας, παρέχοντας υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και συμβουλεύοντας σας σχετικά με τις πολλές δυνατότητες που σας προσφέρονται, για να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο internet.
Για ό,τι σας προβληματίζει επικοινωνήστε μαζί μας, και είναι σίγουρο ότι θα βρούμε την κατάλληλη λύση για τη δική σας επιχείρηση.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.